ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 45€ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ - ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ & ΠΑΡΑΔΟΣΗ - ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΔΩΡΟΥ

Τα Φο-Μπιζού Μαυρίζουν ;

Σας αρέσουν τα κοσμήματα όπως σε κάθε γυναίκα...αλλά φοβάστε μην μαυρίσουν πριν προλάβετε καν να τα χαρείτε ; Σας καταλαβαίνουμε απόλυτα! Δεν θα σας πούμε ψέματα!

Τα φο-μπιζού είναι πανέμορφα, ακολουθούν πάντα την μόδα και μερικές φορές είναι πιο εντυπωσιακά και απο επώνυμα κοσμήματα, αλλά όπως και να γίνει είναι χαμηλής αξίας κοσμήματα . Φτιάχνονται απο κράματα μετάλλων και τεχνητές πέτρες. Οπτικά δεν υστερούν πουθενά ! Πρακτικά όμως δεν είναι κοσμήματα για μια ζωή, όπως ο χρυσός. Συνήθως οξειδώνονται και μαυρίζουν.  Ωστόσο μπορείτε να τα χαρείτε αρκετά εαν ακολουθήστε μερικές σημαντικές συμβουλές μας ! 

1. Κρατίστε τα μακριά απο : νερό, κρέμες, αρώματα, καλλυντικά, ιδρώτα, ακόμα και ο αέρας μπορεί να τα επηρεάσει . Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να τα αφαιρείτε στον ύπνο ή στο γυμναστήριο και να τα φυλάτε μέσα σε μια μαλακή υφασμάτινη θήκη ώστε να μην γρατζουνιούνται και να μην οξειδώνονται !

2. Περάστε τα μεταλλικά μέρη του κοσμήματος (όχι τις πέτρες) με διάφανο βερνίκι νυχιών (σκληρυντικό) . Αυτο θα τα προστατέψει απο την φθορά του περιβάλλοντος, αλλά προστατεύει και εσάς σε περίπτωση που παρουσιάσετε αλλεργία σε κάποιο μέταλλο απο αυτά που περιέχει το κράμα. Μη ξεχάσετε να το ξαναπεράσετε εαν φθαρεί λόγω χρήσης . 

3. Τέλος υπάρχει και η επιλογή να επιχρυσώσετε τα αγαπημένα σας κοσμήματα ( με χρυσό ή πλατίνα ) αρκεί να απευθυνθείτε σε κάποιον εξειδικευμένο τεχνήτη .